Haarwerken Hof Van Twente

Wij zijn Danique en Manon. De hashtag die wij gebruiken is #thinhairtwins 👯

Welkom bij Daan&Maan Haarboetiek in Hof van Twente: Je Partner bij Haarverlies

JE BENT NIET ALLEEN. WE ZIJN HIER VOOR JOU IN HOF VAN TWENTE.

Ben je op zoek naar een warme, ondersteunende omgeving waar jouw haar- en hoofdhuidproblemen serieus genomen worden? Zoek niet verder. Bij Daan&Maan Haarboetiek in Hof van Twente staan we voor je klaar.

WIJ BEGRIJPEN HET

We kennen de emotionele achtbaan van haarverlies maar al te goed. Als baby hadden we al weinig haar en later werden we geconfronteerd met alopecia androgenetica. Het dragen van haarstukken bracht nieuwe uitdagingen, maar ook nieuwe inzichten met zich mee. We begrijpen de complexiteit en de gevoelens die gepaard gaan met haarverlies. We hebben het meegemaakt, en we zijn er voor jou.

WAAROM KIEZEN VOOR DAAN&MAAN?

Als vrouwen die zelf ervaring hebben met haaruitdagingen, begrijpen we als geen ander de worsteling met haar- en hoofdhuidproblemen. Onze eigen reis heeft ons gemotiveerd om een plek te creëren voor vrouwen die met vergelijkbare situaties kampen. Bij Daan&Maan draait het om het doorbreken van taboes rondom haarverlies bij vrouwen. Of je nu alopecia hebt, dun haar of gewoon behoefte aan empathische zorg, wij zijn er voor jou. Ons doel is om de kapper te zijn die we zelf hadden willen hebben toen we jonger waren.

We zijn zelf het voorbeeld dat een haarstuk niet nep hoeft te ogen.

Je mag je prachtig voelen. Een haarstuk mag je er geweldig uit laten zien. Elke dag weer. Wij kunnen jou hiermee helpen!

We hebben ondertussen al heel veel vrouwen kunnen helpen.

Vrouwen die last hadden van hun hoofdhuid kunnen weer hun haar los dragen. Vrouwen met angst voor de kapper, komen nu voor hun maandelijkse selfcare-moment bij ons in de kappersstoel.

Wij helpen jou verder.

Wij zijn die kapper die jou meer vertrouwen geeft wanneer je haar dunner wordt of wanneer je haar uitvalt.

ERVAREN SPECIALISTEN ZONDER EIGEN HAAR

Onze haarboetiek wordt gerund door ervaringsdeskundigen. We weten uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om gehoord en begrepen te worden. Bij Daan&Maan in Hof van Twente bieden we een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige haarwerken, pruiken en haarstukken. Of je nu advies nodig hebt over haarverzorging of een op maat gemaakt haarwerk zoekt, wij staan voor je klaar.

Voel je welkom bij Daan&Maan Haarboetiek in Hof van Twente. Het is voor ons essentieel dat jij je volledig op je gemak voelt wanneer je onze salon bezoekt. Daarom garanderen we altijd een privéruimte en nemen we ruim de tijd om naar jou en jouw verhaal te luisteren. We zijn de specialisten in haarwerken in Hof van Twente. Samen vinden we de perfecte oplossing voor jouw haaruitdagingen. Kom langs in onze pruiken- en haarwerkwinkel en ontdek hoe wij jou kunnen helpen stralen, ongeacht jouw haaromstandigheden.

“Wij willen die kapper zijn, die we zelf hadden willen hebben toen we nog jonger waren.”

Reviews

Wat anderen zeggen over ons.