Neem contact met ons op

Je mag ons over alles bellen. Van advies vragen tot het maken van afspraak.

Heb jij last van haaruitval? Wil je meer weten over alopecia androgenetica? Daan&Maan zijn ervaringsdeskundigen en staan je graag over dit onderwerp, waar nog steeds een taboe op heerst graag te woord. Voor veel vrouwen is het ongelooflijk spannend, verdrietig en vervelend om te voelen dat het hoofdhaar steeds dunner wordt. Weet dat er oplossingen zijn en weet dat wij een kapperszaak zijn die hierin gespecialiseerd is.

We staan je graag te woord

Je vindt onze haarsalons in Apeldoorn en Losser. Wij begrijpen dat als je niet uit de buurt komt, je wellicht eerst even met ons wilt bellen. Je kan ons altijd bellen om jouw persoonlijke haarsituatie uit te leggen. We staan je graag te woord, zodat we samen kunnen kijken of Daan&Maan Haarboetiek past bij jou. Hoe spannend het ook is, we zorgen ervoor dat jij je prettig voelt in onze haarsalon en altijd met een goed gevoel weer naar huis gaat.

Stuur ons een bericht!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Bijvoorbeeld als we toffe acties hebben. Of als er nieuwe producten in de winkel verkrijgbaar zijn. Of wanneer we weer vrouwen hebben mogen empoweren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!