Haarwerken Hellendoorn

Wij zijn Danique en Manon. De hashtag die wij gebruiken is #thinhairtwins 👯

Haarwerken in Hellendoorn: Daan&Maan - Jouw Partner in Haarverlies

JOUW STEUN IN HELLENDOORN

Bij Daan&Maan Haarboetiek in Hellendoorn begrijpen we jouw haar- en hoofdhuidproblemen. Stap binnen in onze warme en ondersteunende omgeving, waar we serieus luisteren naar jouw verhaal.

WIJ BEGRIJPEN JE

Wij kennen de ups en downs van haarverlies als geen ander. Vanaf onze kindertijd met een kaal hoofd tot later met alopecia androgenetica, we hebben het allemaal meegemaakt. Het dragen van haarwerken bracht nieuwe uitdagingen, maar ook inzichten. We begrijpen de complexiteit en emoties die gepaard gaan met haarverlies. We zijn er geweest, en we zijn er voor jou.

waarom Daan&Maan

Als vrouwen die zelf haaruitdagingen hebben ervaren, weten we precies hoe het voelt. We zijn vastbesloten om het taboe rondom haarverlies bij vrouwen te doorbreken. Of je nu alopecia hebt, dunner wordend haar, of gewoon behoefte aan begripvolle zorg, wij zijn er voor jou. Onze missie is simpel: we willen de kappers zijn die we zelf hadden willen hebben.

We zijn zelf het voorbeeld dat een haarstuk niet nep hoeft te ogen.

Je mag je prachtig voelen. Een haarstuk mag je er geweldig uit laten zien. Elke dag weer. Wij kunnen jou hiermee helpen!

We hebben ondertussen al heel veel vrouwen kunnen helpen.

Vrouwen die last hadden van hun hoofdhuid kunnen weer hun haar los dragen. Vrouwen met angst voor de kapper, komen nu voor hun maandelijkse selfcare-moment bij ons in de kappersstoel.

Wij helpen jou verder.

Wij zijn die kapper die jou meer vertrouwen geeft wanneer je haar dunner wordt of wanneer je haar uitvalt.

ERVARINGSDESKUNDIGEN

Onze haarboetiek wordt gerund door mensen met ervaring. We weten hoe belangrijk het is om begrepen te worden. Bij Daan&Maan in Hellendoorn vind je een uitgebreide selectie van hoogwaardige haarwerken, pruiken en haarstukken. Of je nu advies nodig hebt over haarverzorging of op zoek bent naar een haarwerk op maat, wij staan voor je klaar.

VOEL JE WELKOM

Bij Daan&Maan Haarboetiek Hellendoorn willen we dat je je thuis voelt. Daarom garanderen we je altijd privacy en nemen we ruim de tijd om naar jou en je verhaal te luisteren. We zijn de haarwerkspecialisten van Hellendoorn. Samen vinden we de perfecte oplossing voor jouw haaruitdagingen. Kom langs in onze pruiken- en haarwerkwinkel en ontdek hoe wij jou kunnen helpen stralen, ongeacht je haaromstandigheden.

“Wij willen die kapper zijn, die we zelf hadden willen hebben toen we nog jonger waren.”

Reviews

Wat anderen zeggen over ons.