Haarwerken Hengelo

Wij zijn Danique en Manon. De hashtag die wij gebruiken is #thinhairtwins 👯

Haarwerken in Hengelo: Daan&Maan - Jouw Partner in Haarverlies

JE BENT NIET ALLEEN - WIJ ZIJN ER VOOR JOU IN HENGELO

Zoek je een toegewijde plek waar je haar- en hoofdhuidproblemen serieus genomen worden? Dan hoef je niet verder te zoeken. Bij Daan&Maan Haarboetiek in Hengelo ontvang je de warmte en begrip waar je naar op zoek bent.

WIJ WETEN HOE HET VOELT

Wij begrijpen de emotionele achtbaan van haarverlies maar al te goed. Met kaalheid als baby en later geconfronteerd met alopecia androgenetica, kennen we de ups en downs van het dragen van een haarstuk. Onze eigen ervaring heeft ons diepere inzichten gegeven in de complexiteit en de gevoelens rondom haarverlies. We’ve been there, and we’re here for you.

waarom Daan&Maan

Als vrouwen die zelf met haarverlies te maken hebben gehad, begrijpen wij de strijd met haar en hoofdhuid als geen ander. Onze persoonlijke reis heeft ons geïnspireerd om een plek te creëren speciaal voor vrouwen met haar- en hoofdhuidproblemen. Bij ons vind je geen taboes, of je nu alopecia hebt, fijn haar hebt, of gewoon behoefte hebt aan begripvolle zorg. Onze missie is simpel: we willen de kapper zijn die we zelf wensten te hebben toen we jonger waren.

We zijn zelf het voorbeeld dat een haarstuk niet nep hoeft te ogen.

Je mag je prachtig voelen. Een haarstuk mag je er geweldig uit laten zien. Elke dag weer. Wij kunnen jou hiermee helpen!

We hebben ondertussen al heel veel vrouwen kunnen helpen.

Vrouwen die last hadden van hun hoofdhuid kunnen weer hun haar los dragen. Vrouwen met angst voor de kapper, komen nu voor hun maandelijkse selfcare-moment bij ons in de kappersstoel.

Wij helpen jou verder.

Wij zijn die kapper die jou meer vertrouwen geeft wanneer je haar dunner wordt of wanneer je haar uitvalt.

ERVARINGSGERICHTE HAAREXPERTS

Onze haarboetiek wordt gerund door mensen met eigen ervaringen. We begrijpen hoe cruciaal het is om gehoord en begrepen te worden. Bij Daan&Maan in Hengelo vind je een breed assortiment van hoogwaardige haarwerken, pruiken en haarstukken. Of je nu advies zoekt over haarverzorging of op maat gemaakte oplossingen nodig hebt, wij staan voor je klaar.

Voel je welkom bij Daan&Maan Haarboetiek in Hengelo. We willen dat je je volledig op je gemak voelt bij ons. Daarom garanderen we je altijd privacy en nemen we ruim de tijd om naar jou en je verhaal te luisteren. Wij zijn dé specialist in haarwerken in Hengelo. Samen vinden we de perfecte oplossing voor jouw haaruitdagingen. Stap binnen in onze pruiken- en haarwerkwinkel en ontdek hoe wij je kunnen laten stralen, ongeacht je haaromstandigheden.

“Wij willen die kapper zijn, die we zelf hadden willen hebben toen we nog jonger waren.”

Reviews

Wat anderen zeggen over ons.