Media

Wij willen jou inspireren en bovenal motiveren in onze blogs. Adviseren op het gebied van natuurlijke haarproducten, alopecia of andere vormen van haarverlies. Heb jij, net zoals onze klanten, last van je hoofdhuid? Merk je dat je haar
dunner wordt of heb je – net zoals Daan&Maan – alopecia of een andere aandoening waardoor je haar verliest? Ervaar dan eens hoe het is om langs te komen bij een haarboetiek waar oog is voor je huid en haar. En lees meer over hoe onze behandelingen worden ontvangen.

Ook vind je hier al het nieuws rondom onze haarboetiek, haarsalon en de haarjuweeltjes!

Help mijn vriend accepteert mijn haarwerk niet | Wat maakt haar een vrouw #5

Help mijn vriend accepteert mijn haarwerk niet | Wat maakt haar een vrouw #5

In deze aflevering nemen we de tijd om enkele van jullie ingezonden kijkersvragen te beantwoorden, waaronder de vraag: ‘Mijn vriend accepteert mijn haarwerk niet, wat moet ik doen?’ en de vraag: ‘Hoe ga ik om met haaruitval op mijn werk?’ Het kan uitdagend zijn om jezelf volledig te accepteren wanneer je te maken hebt met haarverlies, vooral wanneer iemand van wie je houdt moeite heeft met het begrijpen van jouw keuze om een haarwerk te dragen. In de eerste helft van deze aflevering duiken we dieper in op dit vraagstuk.

Met je haar op vakantie | wat maakt haar een vrouw #4

Met je haar op vakantie | wat maakt haar een vrouw #4

In deze aflevering duiken we in de wereld van vakanties en bespreken we openhartig hoe het is om met alopecia en/of een haarwerk op reis te gaan. We delen de uitdagingen en voordelen die we ervaren tijdens het reizen met alopecia.

Seks met of zonder haar | Wat maakt haar een vrouw #3

Seks met of zonder haar | Wat maakt haar een vrouw #3

Heeft haaruitval invloed gehad op ons liefdesleven? In deze podcast bespreken we de obstakels die ontstaan wanneer je geconfronteerd wordt met alopecia. Het omgaan met haarverlies kan een enorme impact hebben op ons zelfbeeld en zelfvertrouwen in een liefdesrelatie. We delen onze persoonlijke worstelingen, overwinningen en de lessen die we hebben geleerd. Hoe staan onze (ex)partners tegenover ons haarverlies? En welke reacties hebben we ontvangen toen we het nieuws deelden? Laat je meeslepen door ons eerlijke gesprek over seks, liefde en de impact van haarverlies op ons liefdesleven

New podcast-alert! Ontdek “Wat Maakt Haar Een Vrouw”

New podcast-alert! Ontdek “Wat Maakt Haar Een Vrouw”

Lisanne, Daan & Maan hebben geweldig nieuws om te delen. We zijn namelijk gestart met onze eigen podcast genaamd “Wat Maakt Haar Een Vrouw”.
We nemen je mee op een reis vol persoonlijke ervaringen, empowerment en de diepgaande betekenis van ‘haar’ in het leven van vrouwen.

Nieuw Rood Europees haarwerk van Daan!

Nieuw Rood Europees haarwerk van Daan!

Benieuwd naar hoe Daan haar nieuwe haarwerk van echt Europees rood natuurhaar klaarmaakt om te dragen? Ze heeft al jaren last van alopecia androgenetica en draagt een op maat gemaakt haarwerk van Infix Hair, dat ze zelf heeft ontworpen.

Nieuwe maat-haarwerk van Maan!

Nieuwe maat-haarwerk van Maan!

Stijlvolle en op maat gemaakte Europese haaroplossing voor Maan’s Alopecia Androgenetica!”

We hebben een haarwerk ontworpen van Europees onbewerkt natuur haar van infix hair,

deze heeft een prachtige natuurkrul.

Infixhair heeft ons geïnterviewd!

Infixhair heeft ons geïnterviewd!

“Ken je de Zwitsal-baby’s? Wel dat waren wij”, steken de tweelingzusjes Danique en Manon van wal. “Omdat we toen al weinig haar hadden.” In hun pubertijd kregen de meisjes bevestigd dat ze alopecia androgenetica hebben.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Bijvoorbeeld als we toffe acties hebben. Of als er nieuwe producten in de winkel verkrijgbaar zijn. Of wanneer we weer vrouwen hebben mogen empoweren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!