Haarwerken Twente

Wij zijn Danique en Manon. De hashtag die wij gebruiken is #thinhairtwins 👯

Ontdek Daan&Maan Haarboetiek in Twente: Onze Steun bij Jouw Haarverlies in de Prachtige Streek Twente

JE BENT NIET ALLEEN - WIJ ZIJN ER VOOR JOU IN TWENTE

Ben je in Twente en zoek je een ondersteunende plek waar jouw haar- en hoofdhuidproblemen serieus worden genomen? Dan hoef je niet verder te zoeken! Bij Daan&Maan Haarboetiek in Twente staan we voor je klaar.

WIJ BEGRIJPEN JE

Wij kennen de emotionele reis van haarverlies. Vanaf onze kindertijd hebben we zelf haaruitdagingen ervaren, van kaalheid tot alopecia androgenetica. Het dragen van haarwerken bracht nieuwe uitdagingen met zich mee, maar ook nieuwe inzichten. Wij begrijpen de complexiteit en de diepgaande emoties die gepaard gaan met haarverlies. We hebben het meegemaakt, en we zijn er voor jou.

WAAROM KIEZEN VOOR DAAN&MAAN

Als vrouwen in Twente begrijpen we als geen ander de uitdagingen van haarverlies. Onze persoonlijke reis heeft ons gemotiveerd om een haarboetiek te beginnen die zich richt op vrouwen zoals jij, die te maken hebben met haar- en hoofdhuidproblemen. Bij ons is kaalheid geen taboe, maar een onderwerp dat openlijk moet worden besproken en ondersteund. Of je nu alopecia hebt, fijn haar ervaart, of gewoon behoefte hebt aan begripvolle zorg, wij zijn er voor jou. Ons doel is om de kapperservaring te bieden die we zelf hadden gewild toen we jonger waren.

We zijn zelf het voorbeeld dat een haarstuk niet nep hoeft te ogen.

Je mag je prachtig voelen. Een haarstuk mag je er geweldig uit laten zien. Elke dag weer. Wij kunnen jou hiermee helpen!

We hebben ondertussen al heel veel vrouwen kunnen helpen.

Vrouwen die last hadden van hun hoofdhuid kunnen weer hun haar los dragen. Vrouwen met angst voor de kapper, komen nu voor hun maandelijkse selfcare-moment bij ons in de kappersstoel.

Wij helpen jou verder.

Wij zijn die kapper die jou meer vertrouwen geeft wanneer je haar dunner wordt of wanneer je haar uitvalt.

ERVAREN SPECIALISTEN, ZONDER HAAR

Onze haarboetiek wordt gerund door vrouwen uit Twente met persoonlijke ervaring. We weten uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om gehoord en begrepen te worden. Bij Daan&Maan in Twente bieden we een uitgebreide selectie van hoogwaardige haarwerken, pruiken en haarstukken aan. Of je nu advies nodig hebt over haarverzorging of op zoek bent naar een haarwerk op maat, wij staan voor je klaar.

VOEL JE WELKOM

Bij Daan&Maan Haarboetiek in Twente streven we ernaar dat jij je helemaal op je gemak voelt tijdens je bezoek aan onze salon. We bieden altijd een privéruimte en nemen ruim de tijd om naar jou en je verhaal te luisteren. Wij zijn dé specialisten in haarwerken in Twente. Samen vinden we de perfecte oplossing voor jouw haaruitdagingen. Kom langs in onze winkel en ontdek hoe wij jou kunnen helpen stralen, ongeacht je haaromstandigheden.

“Wij willen die kapper zijn, die we zelf hadden willen hebben toen we nog jonger waren.”

Reviews

Wat anderen zeggen over ons.