haarspa

Geniet bij Daan&Maan van een wellness behandeling in de haarspa. Binnen onze haarspa kun je onder andere ook gebruikmaken van een hoofdmassage met een unieke oil treatment. Op basis van etherische oliën maken we een mix die ondersteunend is voor jouw haar en hoofdhuid. Of kies voor een Indiase hoofdmassage om hoofdpijn en stress te lijf te gaan. Tijdens deze Indiase hoofdmassage worden je hoofd, nek en schouders gemasseerd wat goed is voor de doorbloeding en waardoor afvalstoffen sneller en makkelijker afgevoerd kunnen worden.

Ontspannen met én zonder haar

Weet je waar wij bij Daan&Maan niet van op kijken? Als jij een wellnessbehandeling wilt voor je hoofdhuid, maar (tijdelijk) geen of weinig haar hebt. Een hoofdmassage is namelijk altijd goed voor lichaam én geest. Wij hebben zelf geen haar en weten hoe fijn het kan zijn om een hoofdmassage te ontvangen. Dat is niet alleen goed voor het herstel van je haar en hoofdhuid, maar kan ook van binnen helend voor je zijn. Je kan deze wellnessbehandeling los boeken bij Daan&Maan haarboetiek. Maar je kunt jouw kappersbezoek ook uitbreiden met een persoonlijke oliebehandeling, hoofdmassage of een detox kleimasker voor je gezicht.

Jouw persoonlijke oliebehandeling

Een persoonlijke oliebehandeling bestaat altijd uit een basisolie. Deze olie herstelt jouw haar. Omdat elke hoofdhuid anders is, zullen we jouw oliebehandeling personaliseren door toevoeging van andere oliën van Aromactifs. Deze oliën zijn 100% natuurlijk en kunnen aangevuld worden met etherische oliën. Zo combineren we deze persoonlijke olie behandeling met aromatherapie. De plantaardige oliën helpen de haarvezels herstellen van binnenuit. Waardoor specifieke problemen op een puur natuurlijke manier aangepakt worden.

Waarom een wellnessbehandeling bij de haarspa van Daan&Maan?

Allereerst is het 100% een momentje voor jezelf. Wij gebruiken altijd een unieke mix van etherische oliën die bij jou passen. Van deze oliën worden niet alleen je haar en hoofdhuid gelukkig, maar ze hebben ook een gunstig effect op je emoties en helpen je beter te kunnen ontspannen. Ook als je veel last hebt van spanningshoofdpijn kan een wellnessbehandeling, zoals een hoofdmassage of Indiase hoofdmassage, uitkomst bieden.

Je kan bij ons terecht voor:

Hoofdmassages

Je kan bij ons twee verschillende hoofdmassages boeken. Namelijk een ontspannende hoofdmassage in combinatie met jouw persoonlijke oliebehandeling. Er wordt dan ook een persoonlijke oliebehandeling op maat gemaakt. Een weldaad voor je hoofdhuid! Ook kan je een Indiase hoofdmassage boeken. Hierbij worden je hoofd, schouders en nek comfortabel gemasseerd. Hierdoor heffen we blokkades op. Dat is goed voor de doorbloeding van je hoofd, nek en schouders en dat is weer goed voor de afvoer van afvalstoffen.

Detox kleimasker

Ook je gezicht vergeten we niet in onze haarspa. Je kan kiezen voor een heerlijke detox kleimasker voor je gezicht. Deze is los te boeken, maar kun je ook aan een andere behandeling of knipbeurt toevoegen. Het masker is gemaakt op basis van groene klei en is verrijkt met etherische oliën. Een zuiverend masker dat goed helpt tegen overmatige talgproductie. Door het masker kan de talg verwijderd worden en brengen we de talgproductie weer in balans.