Verschillende kwaliteiten haar

Een vrouw hoeft natuurlijk niet per se haar te hebben! Steeds meer vrouwen kiezen voor een 100% natuurlijke look omdat ze dat mooier of prettiger vinden of omdat een haarstuk dragen nog een te grote stap is. Er zijn veel mogelijkheden. Wij werken in onze salon met natuurlijke haar en hoofdhuid producten van Hairborist om je hoofd lekker te verwennen. Neem een kijkje in onze Haarsalon Spa

Haarvezels en haarpoeders

Haarvezels en haarpoeders zijn heerlijke producten om een uitgroei in te kleuren en grijze haren te bedekken en laten je haar dikker en voller aanvoelen. Wist je dat je de poeders ook in je haaroplossing kan gebruiken om een natuurlijke uitgroei te maken en er zelfs inhammen minder zichtbaar mee kan maken?

Headwraps en mutsjes

Wij hebben prachtige headwraps in onze haarboetiek. Uiteraard helpen we je om deze snel en makkelijk op te doen. Je kan ook kiezen voor een mooi en lekker aanvoelen mutsje. Mutsjes zijn ook aangenaam om mee te slapen, want ‘s nachts kan het best fris zijn wanneer je weinig of geen haar hebt.

Haarbanden

Een haarband is hip en de perfecte tool om snel en eenvoudig je look helemaal af te maken. Ze staan niet alleen leuk, maar kunnen ook fijn haar en een terugtrekkende haargrens bedekken. Kijk in onze salon voor het huidige aanbod.

Haarspa

Gun je jezelf een verwenmomentje? Geniet privé in onze haarspa van een wellness moment. Boek een heerlijke Indiase hoofdmassage met een speciaal voor jou op maat samengestelde oliebehandeling of een detox kleimasker voor je gezicht of hoofd. Neem een kijkje