Haarstukjes of topper?

Haarstukken kunnen van synthetisch of echt haar gemaakt zijn. Een haarstuk boven op je hoofd wordt ook wel een topper genoemd. Je haar lijkt er voller en dikker door en geeft meer volume. Een haarstuk zegt het eigenlijk al, je hebt er nog wel wat eigen haar voor nodig om een natuurlijk effect te kunnen creëren.

Heb je fijn of dun haar? Kijk je dwars door je haar heen en zie je de hoofdhuid serieus door je haar schijnen? Een haarstuk bedekt specifieke gebieden, zoals bijvoorbeeld je kruin, je scheiding of een terugtrekkende haargrens. We ervaren dat de meeste mensen in het begin kiezen voor een zo natuurlijk en onopvallend mogelijk haarstukje. Er zijn haarstukken in verschillende lengtes, kleuren, afmetingen en haarsoorten, dus er is er altijd wel een die bij jou past.

Maatwerk

Wil jij je eigen haar uitzoeken en je haarstuk of topper naar eigen wens laten maken? Past een standaard stukje niet volledig op maat of voldoet het niet aan jouw wensen? Dan is een maatwerk wellicht iets voor jou. Onze maatwerken worden gemaakt van Europees onbehandeld natuurhaar.