Europees natuur haar

onze specialisatie

Wij, Daan en Maan zijn al ruim 15 jaar haarwerkspecialisten. Sinds 2015 zijn wij allebei zelf 100% natuurlijk Europees, echt haar gaan dragen. Ja, wij zijn ervaringsdeskundigen en dragen  haar van In Fix Hair. We hebben al heel wat haarwerken mogen maken en dragen. Europees echt haar, wat is dat nou precies?

Europees echt haar is haar van mensen uit heel Europa, bijvoorbeeld uit Noorwegen, Oostenrijk of Spanje. De haarstructuur en haartype zijn hetzelfde als het haar van alle mensen met een Europese achtergrond. Niet al het Europese haar is echter hetzelfde, want je hebt behandeld en onbehandeld Europees echt haar. Behandeld Europees haar is gekleurd of ontkleurd en bevat vaak een siliconen laag. Wij hebben ervoor gekozen met onbehandeld Europees haar van In Fix Hair-haar te werken. Dat is 100% puur natuur haar. Haar dat beweegt, haar dat je zelf kan onderhouden, haar dat nat mag worden.

Meer voordelen van 100% natuurlijk Europees echt haar dragen

Er is een oplossing voor jouw probleem! Ben je opzoek naar een haarstukje of een volledig haarwerk dat op voorraad is? Of wil je graag iets op maat laten maken?

Ontdek meer over:

Als je ons vraagt waar we nou echt heel blij van worden, dan is ons antwoord:  ‘’Wanneer we iets moois, helemaal naar jouw wens, mogen maken’’. Nieuwsgierig wat we voor je kunnen betekenen?