HAARWERK OF PRUIK?

Een haarwerk wordt vaak “pruik” genoemd. Iedereen weet dan gelijk wat bedoeld wordt, maar wij gebruiken veel liever het woord “haarwerk”. Bij het woord pruik denken wij aan carnaval en verkleedpartijen. Voor ons gevoel doen we daarmee een prachtig hulpmiddel waardoor jij je weer jezelf kan voelen, tekort. Vanaf nu hebben we het dan ook niet meer over het woord “pruik”, maar over “haarwerk”.

Net zoals de haarstukken kan een haarwerk ook van synthetisch of echt haar gemaakt zijn. Het is een volledig cap die je gehele hoofd bedekt. Vaak wordt voor een heel haarwerk gekozen als er teveel haarverlies voor een haarstukje is, je je gehele haar verliest, al verloren hebt of nog niet zeker weet hoe jouw haarverliesjourney gaat verlopen. Als je eigen haar zo slecht is dat je het niet meer mooi kan mengen met een haarstukje kan een haarwerk een hele mooie oplossing zijn .

Maatwerk

Wil jij je eigen haar uitzoeken en je haarstuk of topper naar eigen wens laten maken? Past een standaard stukje niet volledig op maat of voldoet het niet aan jouw wensen? Dan is een maatwerk wellicht iets voor jou. Onze maatwerken worden gemaakt van Europees onbehandeld natuurhaar.