Haarwerken Rijssen – Holten

Wij zijn Danique en Manon. De hashtag die wij gebruiken is #thinhairtwins 👯

Welkom bij Daan&Maan Haarboetiek in Rijssen-Holten: Jouw Partner in Haarverlies

JE BENT NIET ALLEEN. WE ZIJN ER VOOR JOU IN RIJSSEN-HOLTEN.

Ben je op zoek naar een warme, begripvolle omgeving waar jouw haar- en hoofdhuidproblemen serieus genomen worden? Zoek niet verder. Bij Daan&Maan Haarboetiek in Rijssen-Holten staan we voor je klaar.

WIJ BEGRIJPEN HET

We kennen de emotionele rollercoaster van haarverlies maar al te goed. Als baby hadden we al weinig haar en later werden we geconfronteerd met alopecia androgenetica. Het dragen van een haarstuk bracht nieuwe uitdagingen, maar ook inzichten met zich mee. We begrijpen de complexiteit en de gevoelens die gepaard gaan met haarverlies. We hebben het meegemaakt en we zijn er voor jou.

waarom Daan&Maan

Als vrouwen met eigen ervaringen van haarverlies begrijpen we als geen ander de uitdagingen waar je mee kunt worstelen. Onze persoonlijke reis heeft ons gemotiveerd om een haarboetiek te starten, speciaal voor vrouwen die te maken hebben met haar- en hoofdhuidproblemen. We vinden dat het taboe rond kaalheid bij vrouwen doorbroken moet worden. Of je nu alopecia hebt, dun haar hebt of simpelweg behoefte hebt aan begripvolle zorg, wij zijn er voor jou. Onze missie is simpel: we willen de kapper zijn die we zelf hadden willen hebben toen we jonger waren.

We zijn zelf het voorbeeld dat een haarstuk niet nep hoeft te ogen.

Je mag je prachtig voelen. Een haarstuk mag je er geweldig uit laten zien. Elke dag weer. Wij kunnen jou hiermee helpen!

We hebben ondertussen al heel veel vrouwen kunnen helpen.

Vrouwen die last hadden van hun hoofdhuid kunnen weer hun haar los dragen. Vrouwen met angst voor de kapper, komen nu voor hun maandelijkse selfcare-moment bij ons in de kappersstoel.

Wij helpen jou verder.

Wij zijn die kapper die jou meer vertrouwen geeft wanneer je haar dunner wordt of wanneer je haar uitvalt.

ERVARINGSDESKUNDIGEN ZONDER HAAR

Onze haarboetiek wordt gerund door ervaringsdeskundigen. We begrijpen uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om gehoord en begrepen te worden. Bij Daan&Maan in Rijssen-Holten bieden we een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige haarwerken, pruiken en haarstukken. Of je nu advies zoekt over haarverzorging of een haarwerk op maat wilt, we staan voor je klaar.

VOEL JE WELKOM

Bij Daan&Maan Haarboetiek in Rijssen-Holten vinden we het belangrijk dat jij je helemaal op je gemak voelt tijdens je bezoek aan onze salon. Daarom garanderen we je altijd een privéplek en nemen we ruim de tijd om naar jou en je verhaal te luisteren. Wij zijn dé specialist in haarwerken in Rijssen-Holten. Samen vinden we de perfecte oplossing voor jouw haaruitdagingen. Kom langs in onze winkel en ontdek hoe wij jou kunnen helpen stralen, ongeacht je haaromstandigheden.

“Wij willen die kapper zijn, die we zelf hadden willen hebben toen we nog jonger waren.”

Reviews

Wat anderen zeggen over ons.