Haarwerken Zwolle

Wij zijn Danique en Manon. De hashtag die wij gebruiken is #thinhairtwins 👯

Ontdek Daan&Maan Haarboetiek in Zwolle: Jouw Partner bij Haarverlies

JE BENT NIET ALLEEN. WIJ ZIJN ER VOOR JOU IN ZWOLLE

Zoek je een empathische omgeving waar jouw haar- en hoofdhuidproblemen serieus genomen worden? Bij Daan&Maan Haarboetiek in Zwolle ben je aan het juiste adres.

WIJ WETEN HOE HET VOELT

Wij kennen de emotionele achtbaan van haarverlies als geen ander. Vanaf onze kindertijd waren we al geconfronteerd met kaalheid, later gevolgd door alopecia androgenetica. Het dragen van haarstukken bracht nieuwe uitdagingen, maar ook waardevolle inzichten met zich mee. We begrijpen de complexiteit en de emoties die gepaard gaan met haarverlies. We’ve been there, and we’re here for you.

waarom Daan&Maan

Als vrouwen die zelf met haarverlies kampen, begrijpen we jouw strijd maar al te goed. Onze eigen ervaring heeft ons gedreven om een plek te creëren waar vrouwen met haar- en hoofdhuidproblemen zich begrepen voelen. Bij ons doorbreken we het taboe rondom kaalheid bij vrouwen. Of je nu alopecia hebt, dun haar, of simpelweg behoefte aan begripvolle zorg, wij staan voor je klaar. Onze missie? De kapper zijn die we zelf wensten te hebben toen we jonger waren.

We zijn zelf het voorbeeld dat een haarstuk niet nep hoeft te ogen.

Je mag je prachtig voelen. Een haarstuk mag je er geweldig uit laten zien. Elke dag weer. Wij kunnen jou hiermee helpen!

We hebben ondertussen al heel veel vrouwen kunnen helpen.

Vrouwen die last hadden van hun hoofdhuid kunnen weer hun haar los dragen. Vrouwen met angst voor de kapper, komen nu voor hun maandelijkse selfcare-moment bij ons in de kappersstoel.

Wij helpen jou verder.

Wij zijn die kapper die jou meer vertrouwen geeft wanneer je haar dunner wordt of wanneer je haar uitvalt.

ERVARINGSDESKUNDIGEN IN HAARVERZORGING

Bij Daan&Maan in Zwolle wordt onze haarboetiek gerund door ervaringsdeskundigen. We weten uit eigen ervaring hoe cruciaal het is om gehoord en begrepen te worden. Ontdek ons uitgebreide assortiment haarwerken, pruiken en haarstukken van topkwaliteit. Of je nu advies nodig hebt over haarverzorging of een haarwerk op maat zoekt, wij zijn er voor jou.

VOEL JE THUIS BIJ DAAN&MAAN HAARBOETIEK

Bij ons staat jouw comfort voorop. Daarom bieden we altijd een privéruimte en nemen we ruim de tijd om naar jou en jouw verhaal te luisteren. Wij zijn dé specialisten in haarwerken in Zwolle. Samen vinden we de perfecte oplossing voor jouw haaruitdagingen. Kom langs in onze pruiken- en haarwerkwinkel omgeving Zwolle en ontdek hoe wij jou kunnen laten stralen, ongeacht je haaromstandigheden.

“Wij willen die kapper zijn, die we zelf hadden willen hebben toen we nog jonger waren.”

Reviews

Wat anderen zeggen over ons.