ONZE WERKWIJZE​

Ben je al een tijdje niet zo blij met je haar en overweeg je de stap naar een haarstuk?

Dat kan alleen super spannend zijn. Je mag ook altijd eerst eens een behandeling boeken in onze haarsalon of haarspa. Zo kan je alvast kennis met ons maken.

Neem contact met ons op via app, bel ons op 062244042 of reageer hieronder en wij nemen contact met jou op op een moment dat het jou past.

Opzoek naar een haaroplossing

Ben je al een tijdje niet zo blij met je haar en overweeg je de stap naar een haarstuk? Dat kan alleen super spannend zijn. Je mag ook altijd eerst eens een behandeling boeken in onze haarsalon of haarspa. Zo kan je alvast kennis met ons maken. Neem contact met ons op via app, bel ons op 062244042 of reageer hieronder en wij nemen contact met jou op op een moment dat het jou past.

Passen

Daarin nemen we je vragen door en kunnen we nog meer haaroplossingen passen. Wij zijn een kleine salon en vaak bestellen we nog wat haarstukken die bij jouw wensen passen. Je hebt een haaroplossing uitgekozen?  Als het een standaard haarwerk is dan kunnen we deze gelijk of later op een moment wanneer het jou goed uitkomt bij je afleveren.

Vergoedingen en prijzen

Wij bij Daan en Maan haarboetiek kiezen er bewust voor om niet met zorgverzekeraars samen te werken. Voordelen:

Een klein rekensommetje

Wil je een aanvullende vergoeding van bijvoorbeeld €500,-? Dan betaal je al snel €50,- a €60,- extra per maand, bovenop je basisverzekering. Op jaarbasis ben je dan tussen de €600 en €720,- kwijt. In het basispakket krijg je in 2024 een maximale vergoeding van €465,-. Dit valt onder het eigen risico en is minimaal €385,-. Wil je geld besparen en niet meer afhankelijk zijn van de zorgverzekeraar? Ons advies is om het gewoon lekker zelf te sparen!

Kostenindicatie

haarstuk/topper*

Synthetisch - €350

Indian hair - €1350

Europees haar - €1560
volledig haarwerk*

Synthetisch - €600

Indian hair - €1800

Europees haar - €3350

* Onze bruto vanafprijzen.