Onze haaroplossingen


haaruitval

Je bent niet meer blij met je eigen haar. Het valt uit en je krijgt je haar niet meer in model. Misschien draag je je haar al een tijdje in dezelfde coup, omdat dat de enige manier is om je hoofd nog te bedekken. Heb je er genoeg van om je dunne haar of kalende plekken te verbergen omdat het simpelweg niet meer voor je werkt?  Je vraagt je af:  ‘Wanneer kies ik voor een haaroplossing?’ Nou, bijvoorbeeld als je een leuke outfit draagt maar het voor je gevoel niet veel uitmaakt omdat je haar toch niet zit. Als je naar een foto van jezelf kijkt en alleen nog maar je eigen haar ziet en alles wat je daar niet mooi aan vindt. Als je niet meer sport vanwege je haar of wanneer je niet graag meer naar buiten gaat als het slecht weer is? Kortom: als één of meerdere dingen je hinderen of zelfs irriteren in je dagelijkse leven is een haaroplossing wellicht iets voor jou. Alles op zijn tijd, maar vaak horen wij van onze klanten: ‘Had ik maar eerder voor een haaroplossing gekozen, ik voel me bevrijd.

haarstuk of haarwerk?

Twijfel je tussen of een haarstukje en een heel haarwerk en wil je weten wat passend is voor jou? Wij helpen je graag een voor jou geschikte keuze te maken! Soms kan beide, dat ligt aan je leefstijl en je wensen. Ben je een actieve sporter of zit je de hele dag op kantoor? Misschien is het overwegen van een haarstukje voor jou al een grote stap.

HAARSOORTEN

Er zijn zeer veel verschillende haarkwaliteiten, dus hoe kies je nu de juiste? Want wist je dat buffelhaar ook echt haar is? Zeker! Maar dat wil je toch zeker niet op je hoofd?!

Wij bieden in onze haarboetiek uitsluitend haar aan wat we zelf ook zouden willen dragen en dat betekent dat het van goede kwaliteit is en het er natuurlijk uitziet! Dat geldt voor synthetisch, hittebestendige kunstvezel, Indian hair of Europees natuurhaar! 

Onze bevestigings methoden

Geen zorgen meer of je haar goed vast op je hoofd blijft zitten! Er zijn veel manieren om je haaroplossing met vertrouwen te dragen. Klik voor de verschillende methoden.

Headwraps & andere oplossingen

Niet elke oplossing heeft met haar te maken. Want of je er nu voor kiest om helemaal niks te dragen of thuis een mooie headwrap te dragen, het kan allemaal.
We hebben haarvezels, uitgroeipoeders, haarbanden, doeken, mutsjes en sjaals in huis en hebben hier zelf ook veel ervaring mee.

Wij, Daan en Maan, hebben hier heel veel ervaring mee. Wij hebben zelf ook van alles gedragen, van een mini haarstukje tot uiteindelijk een volledig haarwerk. Samen met jou zoeken we naar de een natuurlijk ogende oplossing die het best bij jou past. Wij vinden het erg belangrijk dat jij je thuis voelt bij ons in de salon en daarom ben je altijd verzekerd van een privéplek en is er altijd alle tijd en ruimte voor jou en je verhaal. Wil je iemand meenemen? Dat mag altijd.