Speciaal op jouw hoofd gemaakt

Wij Daan en Maan zijn al jaren maatwerkspecialist en werken alleen met het beste haar:  100% natuurlijk Europees echt haar. Zelf dragen we al jaren het haar van Infixhair en hebben we al heel wat haarwerken mogen maken en dragen. Als we iets moois, helemaal naar jouw wens, mogen maken voor jou, worden wij daar heel blij van

Wanneer kies je voor een maatwerk?

Het kan zijn dat een standaard haarwerk van de “Ready to wear collectie” niet goed past of misschien wil je een scheiding op een specifieke plek. Dat kan. En wat de meeste mensen heel fijn vinden is dat ze hun haar bij ons kunnen komen uitzoeken. Ben je op zoek naar krul, slag , een bepaalde tint haar of meer dan 30 cm haarlengte? Met maatwerk kan bijna alles gerealiseerd worden.

Mag ik mijn eigen haar aanleveren?

Ja, dat kan zeker! Misschien heb je wel een bekende of een familielid die zijn of haar eigen haar aan jou wil doneren. Dat is natuurlijk heel uniek en speciaal. We kunnen het gedoneerde haar in jouw maatwerk haarwerk verwerken.

Is met een maatwerk alles mogelijk?

Ja, we doen er alles aan om je maatwerk zo mooi en natuurlijk mogelijk voor je te maken in overleg met jou. Samen maken we de beslissing over de grootte van de cap, netting, haardikte en kleur. Je kan bij ons je eigen haren uitzoeken voor zowel een klein haarstukje als een volledig haarwerk.

Heb je brandwonden en littekens?

Dan bieden we ook verschillende oplossingen en kunnen we bijvoorbeeld ‘zijde’ in je cap toevoegen. Draagcomfort is bij ons heel belangrijk. Want wij zijn van mening dat een haaroplossing lekker moet zitten! Je haaroplossing kan super mooi zijn, maar als het niet lekker zit, draag je het niet graag.

werkwijze maatwerk maken

NIEUWSGIERIG?​