verzorgen en onderhouden

We vinden het belangrijk dat je zo zelfredzaam mogelijk bent. Zo helpen en adviseren wij je om je haaroplossing thuis makkelijk te kunnen verzorgen en onderhouden. Wist je bijvoorbeeld dat als je niet slaapt met je haarstuk je de levensduur ervan verlengt omdat, liggend op een kussen, het haar het meest te verduren heeft? Wil je toch met je haarstuk slapen, kies dan voor een zijden of een bamboe kussensloop. Dit kan aanvankelijk een beetje wennen zijn, maar geloof ons: je wil al snel niet meer zonder! Ook als je allergisch bent of permanente make-up draagt zijn dergelijke kussenslopen echt een uitkomst.

Wil jij zelf beslissen wanneer je je haaroplossing draagt? Op- en afdoen wanneer dat passend is voor jou? Dan kunnen clips, tape of lijm een fijne oplossing zijn. In de ochtend je haarstuk opzetten en voor het slapen gaan makkelijk weer afzetten.
Heb je nog haar om een haarstukje aan te bevestigen dan kunnen clips een uitkomst zijn. De kleine klemmetjes zijn eenvoudig aan je eigen haar bevestigen Ons advies is wel om regelmatig de clips te verzetten om haarschade te voorkomen.
Er zijn diverse dubbelzijdige en huidvriendelijke tapes verkrijgbaar: kort plakkende (1 dag) en langdurend plakkend (ca. 14 dagen). Uiteraard hangt de plakduur af van de mate waarin je transpireert en de zuurgraad van de huid. Tapes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten o.a.: voor lace fronts, op een rol, rechte, kromme en zelfs antiallergische. In onze haarboetiek mag je ze uiteraard testen om te kijken welke je het prettigst vindt.
Een vaste bevestiging met lijm of tape kan alleen in de salon gedaan worden en blijft 4 tot maximaal 6 weken vastzitten. Hoe lang het bij jou blijft zitten hangt af van de snelheid waarmee je haar groeit, de mate van transpireren en de zuurgraad van je huid. Veel sporten of een kantoorbaan hebben waarbij je juist weinig beweegt heeft natuurlijk ook allemaal invloed op hoe lang een bevestiging houdt en verschilt dus per persoon.
Geen zin om je haarstuk op en af te doen en wil jij er toch alles mee kunnen doen, zelfs slapen? Dan is kiezen voor deze vaste bevestiging van 4 tot 6 weken een goede optie. Het merendeel van onze klanten maakt dan ook gebruik van deze micropoint bevestiging.