Haarwerken Almelo

Wij zijn Danique en Manon. De hashtag die wij gebruiken is #thinhairtwins 👯

Haarwerken in Almelo: Daan&Maan - Jouw Partner in Haarverlies

WEET: JIJ BENT NIET ALLEEN. WIJ ZIJN ER VOOR JOU IN ALMELO

Ben jij op zoek naar een warme, begripvolle omgeving waarin jouw haar- en hoofdhuidproblemen serieus worden genomen? Zoek niet verder, bij Daan&Maan Haarboetiek in Almelo staan wij voor je klaar.

We've been there

Wij kennen de emotionele rollercoaster van haarverlies. Als baby hadden we al een kaal koppie en op latere leeftijd werden we geconfronteerd met alopecia androgenetica. Het dragen van een haarstuk bracht nieuwe uitdagingen met zich mee, maar ook nieuwe inzichten. Wij begrijpen de complexiteit en de gevoelens die gepaard gaan met haarverlies. We’ve been there, and we’re here for you.

waarom Daan&Maan

Wij, als dames met weinig haar, weten als geen ander hoe het is om te struggelen met je haar en hoofdhuid. Onze persoonlijke ervaring heeft ons gemotiveerd om een haarboetiek te beginnen voor vrouwen met haar- en hoofdhuidproblemen. Kaalheid bij vrouwen is een taboe dat doorbroken moet worden. Of je nu alopecia hebt, fijn haar of gewoon behoefte hebt aan begripvolle zorg, wij zijn er voor jou. Onze missie is om de kapper te zijn die we zelf hadden willen hebben toen we jonger waren.

We zijn zelf het voorbeeld dat een haarstuk niet nep hoeft te ogen.

Je mag je prachtig voelen. Een haarstuk mag je er geweldig uit laten zien. Elke dag weer. Wij kunnen jou hiermee helpen!

We hebben ondertussen al heel veel vrouwen kunnen helpen.

Vrouwen die last hadden van hun hoofdhuid kunnen weer hun haar los dragen. Vrouwen met angst voor de kapper, komen nu voor hun maandelijkse selfcare-moment bij ons in de kappersstoel.

Wij helpen jou verder.

Wij zijn die kapper die jou meer vertrouwen geeft wanneer je haar dunner wordt of wanneer je haar uitvalt.

Haarspecialisten zonder haar

Onze haarboetiek wordt gerund door ervaringsdeskundigen. Wij weten uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om je gehoord en begrepen te voelen. Bij Daan&Maan in Almelo bieden we een uitgebreid assortiment aan haarwerken, pruiken en haarstukken van hoge kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar advies over haarverzorging of een haarwerk op maat, wij staan voor je klaar.

 

Voel je welkom bij Daan&Maan Haarboetiek in Almelo. Wij vinden het belangrijk dat jij je helemaal op je gemak voelt wanneer je onze salon bezoekt. Daarom garanderen we je altijd een privéplek en nemen we ruim de tijd om naar jou en je verhaal te luisteren. Wij zijn dé specialist in haarwerken in Almelo. Samen vinden we de perfecte oplossing voor jouw haaruitdagingen. Kom langs in onze pruiken – haarwerk winkel en ontdek hoe wij jou kunnen helpen stralen, ongeacht je haaromstandigheden.

“Wij willen die kapper zijn, die we zelf hadden willen hebben toen we nog jonger waren.”

Reviews

Wat anderen zeggen over ons.