Haarwerken Enschede

Wij zijn Danique en Manon. De hashtag die wij gebruiken is #thinhairtwins 👯

Haarwerken in Enschede: Daan&Maan - Jouw Partner in Haarverlies

JE STAAT ER NIET ALLEEN VOOR. WIJ ZIJN ER VOOR JOU IN ENSCHEDE

Ben je op zoek naar een warme, begripvolle omgeving waar je haar- en hoofdhuidproblemen serieus genomen worden? Zoek niet verder. Bij Daan&Maan Haarboetiek in Enschede vind je de ondersteuning die je zoekt.

WIJ HEBBEN HET ZELF DOORGEMAAKT

We begrijpen de emotionele reis van haarverlies maar al te goed. Vanaf jonge leeftijd hebben we gestreden met kaalheid en later werden we geconfronteerd met alopecia androgenetica. Het dragen van een haarstuk bracht nieuwe uitdagingen met zich mee, maar ook nieuwe inzichten. We kennen de complexiteit en de emoties die gepaard gaan met haarverlies. We hebben het meegemaakt en zijn er voor jou.

waarom Daan&Maan

Als vrouwen die zelf met haarverlies te maken hebben gehad, begrijpen wij als geen ander de impact ervan. Onze eigen ervaring heeft ons gemotiveerd om een plek te creëren waar vrouwen met vergelijkbare uitdagingen zich begrepen voelen. Haarverlies bij vrouwen moet bespreekbaar worden. Of je nu alopecia hebt, fijn haar, of gewoon behoefte hebt aan zorgzame ondersteuning, wij zijn er voor jou. Onze missie is om de steun te bieden die wij zelf wensten te ontvangen.

We zijn zelf het voorbeeld dat een haarstuk niet nep hoeft te ogen.

Je mag je prachtig voelen. Een haarstuk mag je er geweldig uit laten zien. Elke dag weer. Wij kunnen jou hiermee helpen!

We hebben ondertussen al heel veel vrouwen kunnen helpen.

Vrouwen die last hadden van hun hoofdhuid kunnen weer hun haar los dragen. Vrouwen met angst voor de kapper, komen nu voor hun maandelijkse selfcare-moment bij ons in de kappersstoel.

Wij helpen jou verder.

Wij zijn die kapper die jou meer vertrouwen geeft wanneer je haar dunner wordt of wanneer je haar uitvalt.

HAAREXPERTS MET PERSOONLIJKE ERVARING

Onze haarboetiek wordt gerund door vrouwen met persoonlijke ervaring. We begrijpen hoe belangrijk het is om gehoord en begrepen te worden. Bij Daan&Maan in Enschede bieden we een breed scala aan hoogwaardige haarwerken, pruiken en haarstukken. Of je nu advies nodig hebt over haarverzorging of op zoek bent naar een haarwerk op maat, wij staan voor je klaar.

 

Je bent van harte welkom bij Daan&Maan Haarboetiek in Enschede. We streven ernaar dat je je volledig op je gemak voelt wanneer je onze salon bezoekt. Daarom garanderen we je altijd privacy en nemen we ruim de tijd om naar jou en je verhaal te luisteren. We zijn dé specialisten in haarzorg in Enschede. Samen vinden we de perfecte oplossing voor jouw haaruitdagingen. Kom langs in onze winkel voor pruiken en haarwerken en ontdek hoe we je kunnen helpen stralen, ongeacht je haaromstandigheden.

“Wij willen die kapper zijn, die we zelf hadden willen hebben toen we nog jonger waren.”

Reviews

Wat anderen zeggen over ons.