Haarwerken Apeldoorn

Wij zijn Danique en Manon. De hashtag die wij gebruiken is #thinhairtwins 👯

Ervaar Daan&Maan Haarboetiek in Apeldoorn: Empathie voor Haarverlies

JE BENT NIET ALLEEN. WE LUISTEREN IN APELDOORN.

Zoek je een warme, begripvolle omgeving waar we je haar- en hoofdhuidproblemen serieus nemen? Bij Daan&Maan Haarboetiek in Apeldoorn zijn we er speciaal voor jou.

WIJ BEGRIJPEN HET

We kennen de emotionele impact van haarverlies maar al te goed. Vanaf onze kindertijd hadden we al te maken met weinig haar, en later met alopecia androgenetica. Het dragen van een haarstuk bracht nieuwe uitdagingen met zich mee, maar ook diepe inzichten. We begrijpen de complexiteit en de gevoelens die gepaard gaan met haarverlies. We hebben het ervaren en we zijn er voor jou.

waarom Daan&Maan

Als vrouwen die zelf met haarverlies hebben geworsteld, begrijpen we jouw uitdagingen. Onze eigen reis heeft ons geïnspireerd om een plek te creëren waar vrouwen met haar- en hoofdhuidproblemen zich begrepen voelen. We willen het taboe rond kaalheid bij vrouwen doorbreken. Of je nu alopecia hebt, dun haar of gewoon behoefte hebt aan begripvolle zorg, wij zijn er voor jou. Onze missie is simpel: we willen de steun zijn die we zelf hadden gewild toen we jonger waren.

We zijn zelf het voorbeeld dat een haarstuk niet nep hoeft te ogen.

Je mag je prachtig voelen. Een haarstuk mag je er geweldig uit laten zien. Elke dag weer. Wij kunnen jou hiermee helpen!

We hebben ondertussen al heel veel vrouwen kunnen helpen.

Vrouwen die last hadden van hun hoofdhuid kunnen weer hun haar los dragen. Vrouwen met angst voor de kapper, komen nu voor hun maandelijkse selfcare-moment bij ons in de kappersstoel.

Wij helpen jou verder.

Wij zijn die kapper die jou meer vertrouwen geeft wanneer je haar dunner wordt of wanneer je haar uitvalt.

ERVARINGSDESKUNDIGEN ZONDER HAAR

Onze haarboetiek wordt geleid door mensen met eigen ervaringen. We begrijpen hoe belangrijk het is om gehoord en begrepen te worden. Bij Daan&Maan in Apeldoorn bieden we een breed assortiment aan hoogwaardige haarwerken, pruiken en haarstukken. Of je nu advies nodig hebt over haarverzorging of een haarwerk op maat wilt, we staan voor je klaar.

VOEL JE WELKOM

In Daan&Maan Haarboetiek in Apeldoorn vinden we het essentieel dat je je op je gemak voelt tijdens je bezoek. Daarom garanderen we je altijd een rustige plek en nemen we ruim de tijd om naar jou en je verhaal te luisteren. We zijn dé specialisten in haarwerken in Apeldoorn. Samen vinden we de beste oplossing voor jouw haaruitdagingen. Kom langs in onze winkel en ontdek hoe we jou kunnen laten stralen, ongeacht je haaromstandigheden.

“Wij willen die kapper zijn, die we zelf hadden willen hebben toen we nog jonger waren.”

Reviews

Wat anderen zeggen over ons.