Haarwerken Oldenzaal

Wij zijn Danique en Manon. De hashtag die wij gebruiken is #thinhairtwins 👯

Ontdek Daan&Maan Haarboetiek: Dé Plek voor Haarwerken in Oldenzaal

JE BENT NIET ALLEEN. WIJ ZIJN ER VOOR JOU IN OLDENZAAL.

Zoek je een warme, begripvolle omgeving waar je haar- en hoofdhuidproblemen serieus genomen worden? Zoek niet verder. Bij Daan&Maan Haarboetiek in Oldenzaal vind je precies wat je zoekt.

WIJ WETEN HOE HET VOELT

We kennen de emotionele reis van haarverlies maar al te goed. Vanaf onze babytijd hadden we al te maken met kaalheid en later in ons leven werden we geconfronteerd met alopecia androgenetica. Het dragen van een haarstuk bracht nieuwe uitdagingen, maar ook nieuwe inzichten. We begrijpen de complexiteit en de emoties die gepaard gaan met haarverlies. We’ve been there, and we’re here for you.

waarom Daan&Maan

Als vrouwen met eigen haaruitdagingen begrijpen we als geen ander jouw strijd met haarverlies. Onze eigen ervaring heeft ons gedreven om een plek te creëren voor vrouwen met haar- en hoofdhuidproblemen. Haarverlies bij vrouwen is een taboe dat doorbroken moet worden. Of je nu alopecia hebt, fijn haar hebt, of gewoon behoefte hebt aan zorg en begrip, wij zijn er voor jou. Onze missie is simpel: we willen de kapper zijn die we zelf hadden willen hebben.

We zijn zelf het voorbeeld dat een haarstuk niet nep hoeft te ogen.

Je mag je prachtig voelen. Een haarstuk mag je er geweldig uit laten zien. Elke dag weer. Wij kunnen jou hiermee helpen!

We hebben ondertussen al heel veel vrouwen kunnen helpen.

Vrouwen die last hadden van hun hoofdhuid kunnen weer hun haar los dragen. Vrouwen met angst voor de kapper, komen nu voor hun maandelijkse selfcare-moment bij ons in de kappersstoel.

Wij helpen jou verder.

Wij zijn die kapper die jou meer vertrouwen geeft wanneer je haar dunner wordt of wanneer je haar uitvalt.

ERVAREN SPECIALISTEN, ZONDER HAAR

Onze haarboetiek wordt gerund door ervaringsdeskundigen. We weten uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om gehoord en begrepen te worden. Bij Daan&Maan in Oldenzaal bieden we een breed scala aan hoogwaardige haarwerken, pruiken en haarstukken. Of je nu advies nodig hebt over haarverzorging of op zoek bent naar een haarwerk op maat, wij staan voor je klaar.

Welkom bij Daan&Maan Haarboetiek in Oldenzaal. Het is belangrijk voor ons dat jij je volledig op je gemak voelt wanneer je onze salon bezoekt. Daarom garanderen we altijd een privéruimte en nemen we ruim de tijd om naar jou en je verhaal te luisteren. We zijn de specialisten in haarwerken in Oldenzaal. Samen vinden we de perfecte oplossing voor jouw haaruitdagingen. Kom langs in onze pruiken- en haarwerk winkel en ontdek hoe wij jou kunnen laten stralen, ongeacht je haaromstandigheden.

“Wij willen die kapper zijn, die we zelf hadden willen hebben toen we nog jonger waren.”

Reviews

Wat anderen zeggen over ons.