Haarwerken Dinkelland

Wij zijn Danique en Manon. De hashtag die wij gebruiken is #thinhairtwins 👯

Haarwerken in Dinkelland: Daan&Maan - Jouw Partner in Haarverlies

JE BENT NIET ALLEEN. WIJ ZIJN ER VOOR JOU IN DINKELLAND.

Op zoek naar een empathische omgeving waar haar- en hoofdhuidproblemen serieus worden genomen? Zoek niet verder. Bij Daan&Maan Haarboetiek in staan we voor je klaar.

We've been there

We kennen de emotionele reis van haarverlies. Al kaal als baby en later geconfronteerd met alopecia androgenetica. Het dragen van een haarstuk bracht nieuwe uitdagingen, maar ook inzichten. We begrijpen de complexiteit en de emoties die gepaard gaan met haarverlies. We’ve been there, and we’re here for you.

waarom Daan&Maan

Als vrouwen met eigen haarverlies ervaring begrijpen we de strijd met haar en hoofdhuid als geen ander. Onze eigen reis heeft ons gedreven om een haarboetiek te starten voor vrouwen in soortgelijke situaties. Het taboe rondom vrouwenkaalheid moet doorbroken worden. Of je nu alopecia hebt, fijn haar of simpelweg behoefte aan zorgzaamheid, wij zijn er voor jou. Onze missie is simpelweg om de kapper te zijn die we zelf hadden gewild.

We zijn zelf het voorbeeld dat een haarstuk niet nep hoeft te ogen.

Je mag je prachtig voelen. Een haarstuk mag je er geweldig uit laten zien. Elke dag weer. Wij kunnen jou hiermee helpen!

We hebben ondertussen al heel veel vrouwen kunnen helpen.

Vrouwen die last hadden van hun hoofdhuid kunnen weer hun haar los dragen. Vrouwen met angst voor de kapper, komen nu voor hun maandelijkse selfcare-moment bij ons in de kappersstoel.

Wij helpen jou verder.

Wij zijn die kapper die jou meer vertrouwen geeft wanneer je haar dunner wordt of wanneer je haar uitvalt.

Haarspecialisten zonder haar

Onze haarboetiek wordt gerund door vrouwen met eigen ervaringen. We weten hoe belangrijk het is om gehoord en begrepen te worden. Bij Daan&Maan in Dinkelland bieden we een uitgebreid assortiment haarwerken, pruiken en haarstukken van hoogwaardige kwaliteit. Of je nu advies nodig hebt over haarverzorging of een haarwerk op maat wilt, wij staan voor je klaar.

 

Welkom bij Daan&Maan Haarboetiek in Dinkelland. Het is belangrijk voor ons dat jij je comfortabel voelt wanneer je onze salon bezoekt. Daarom garanderen we altijd een privéruimte en nemen we ruim de tijd om naar jou en je verhaal te luisteren. Wij zijn dé specialist in haarwerken in Dinkelland. Samen vinden we de perfecte oplossing voor jouw haaruitdagingen. Bezoek onze pruiken- en haarwerkzaak en ontdek hoe wij jou kunnen laten stralen, ongeacht je haaromstandigheden.

“Wij willen die kapper zijn, die we zelf hadden willen hebben toen we nog jonger waren.”

Reviews

Wat anderen zeggen over ons.